TRINE HAU BENTSEN
Efter tre graviditeter og den sidste med et sæt tvillinger som jeg bar til termin, træning der ikke rigtigt virkede, og en masse frustrationer over en krop der ikke rigtigt virkede. Første gang jeg mødtes med Lars, var det en meget vild oplevelse. At et andet menneske SÅ min krop,... Læs mere -
Jonas Lynge
Jeg opsøgte Lars, da jeg igennem noget tid havde døjet med diffuse smerter omkring hoften og balle/baglår. Smerterne opstod efter løb og særligt ved lidt højere tempo end jog. Det føltes ubehageligt og ”stramt” i hele benet efterfølgende og med smerter til følge.
Jeg holder rigtig meget af, at løbe og...
Læs mere
-
Marianne Banke
Mirakelmanden fra Reersø. Gennem 2 år har jeg døjet med tiltagne og foranderlige smerter i min højre side af kroppen. Min fod hang, jeg var følelsesløs i foden og benet, svag i højre arm og skulle virkelig sende besked til højre hånd om, hvilken opgave den skulle udføre: skrive bogstaver, piske sovs, holde... Læs mere -
Annika Holm
Jeg har været i et forløb hos Movingbody der rakte sig lidt over 2 måneder, fordi jeg oplevede motoriske begrænsninger i min træning og daglige smerter i venstre side af lænden og højre arm. Mine smerter har været udredt og behandlet kiropraktisk over flere år med kortvarige effekter og jeg... Læs mere -
Anja Hansen
Jeg giver Lars mine varmeste anbefalinger 🙂 Jeg kom til Lars da jeg havde problemer med begrænset bevægelse i min højre fod hvilket udfordrede mig når jeg stod på rulleskøjter til træning.
Gennem grundige undersøgelser suppleret med samtaler omkring historikken, i ikke bare foden men hele min krop, fandt han frem til hvilke begrænsninger min krop gemmer...
Læs mere
-
Bo Sørensen
Jeg dyrker en del OCR løb, en sport hvor man bruger hele kroppen. I den forbindelse har jeg fået en del skader gennem tiden. Jeg har her ofte fået hjælp af Lars
Senest havde jeg gået med en skulderskade i ca. 4 måneder før jeg tog kontakt til Lars. Ved hjælp...
Læs mere
-
Christian Niemann
Fra ikke at kunne lave et simpelt squat Da jeg efter 8 år med amerikansk fodbold og diverse skader, ikke følte at min krop kunne holde til mere amerikansk fodbold, og jeg fandt CrossFit, blev det for alvor klart for mig, hvor dårlig forfatning min krop var i. Jeg kunne ikke lave et helt almindeligt squat fordi min... Læs mere -
Lise Normann
Jeg har været utrolig glad og tilfreds for mit forløb hos Lars og kan varmt anbefale Lars, hvis du har nogle skader/skavanker, som bliver ved med at genere dig. Lars har en utrolig stor viden om, hvordan kroppen hænger sammen og kan være behjælpelig med at analysere din krops måde... Læs mere -